Vitamin B12 (Me shumice)

2,600.00 L

Vitamina B12 është një vitaminë B komplekse e natyrshme që promovon shëndetin e sistemeve të qarkullimit të gjakut dhe nervor dhe mbështet metabolizmin e energjisë.

5 in stock