Pump (Me shumice)

3,700.00 L

5g Citrulline | 3g AAKG | 3g Creatine | 2g Beta-Alanine
Pump 3G Zero është versioni i Lirë Stimulant i Pumpit tonë 3G, tani më i përqendruar se kurrë, i mbushur me një mori përbërësish më të popullarizuar dhe të hulumtuar për të ndihmuar në përmirësimin e forcës, fokusit dhe performancës.Pump 3G Zero u formulua ndërkohë që FAKTORI PUMP u prioritizua në të gjitha fazat e zhvillimit, në mënyrë që të maksimizojë fitimet, pa një dozë stimuluese të fuqishme.

5 in stock