Pro-Antium

8,900.00 L

Pro-Antium-është një përzierje e shumëfishtë e proteinave që synon shërimin e plotë. Kjo përzierje shumëfunksionale përmban një kombinim të saktë të proteinave të shpejta, të mesme dhe të ngadalta të tretjes për shërim optimal, duke siguruar një rrjedhë të vazhdueshme të proteinave shumë kohë pasi stërvitja juaj te kete perfunduar. Çdo doze (luge) gjithashtu përmban 13.5g Amino Acidet esenciale (EAA), si dhe 3.5g Amino Acids zinxhir të degëzuara (BCAA’s).