Multi-Vitamin Complex

3,500.00 L

90 Tablets | 90g | 90 Servings
Multi Vitamina kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas stërvitjes fizike, sistemit nervor si dhe funksionit normal të muskujve dhe njohëseve dhe formimin normal të indit lidhës.

5 in stock