Levro Mono

2,800.00 L

Suplement ushqimore.

    Përmbajtja:

  • 300 gram
  • Madhësia e shërbimit: 1 mase 4.5 Gram
  • Përdorimi i rekomanduar ditor: 1 vaktë ushqimor
  • Monohidrat kreatine 4,5 g prej të cilave kreatinë 4 g dhe Beta-glucan 50 mg

4 in stock