Kelvin Levron Whey Supreme

8,900.00 L

    • Një rritje në masë për trupat e dobët
    • Një masë që përzihet lehtësisht
    • Promovon rigjenerimin
    • Është e dobishme sidomos për njerëzit fizikisht aktivë për të mbështetur trajnimin e profesionistëve dhe amatorëve.

Përbërësit: koncentrat me proteina hirre, aromatizues, thickener (carboxymethylcellulose), agjent anti-caking (dioksid silici), sheqer diabetik (sucralose).

3 in stock