Critical Whey 2.2kg

8,900.00 L

Proteina e Whey Critical është zhvilluar duke përdorur një përzierje unike të koncentratit të proteinave të hirrës, proteina të proteinës së hirrës dhe proteinës së proteinës së hidrogjenizuar.

4 in stock