Critical Whey 2.2kg (Me shumice)

6,900.00 L

Proteina e Whey Critical është zhvilluar duke përdorur një përzierje unike të koncentratit të proteinave të hirrës, proteina të proteinës së hirrës dhe proteinës së proteinës së hidrogjenizuar.

5 in stock