CRITICAL MASS 6kg (Me shumice)

7,500.00 L

CRITICAL MASS është mjaft e thjeshtë dhe e besueshme e Mass Gain Supplement në Mbretërinë e Bashkuar. Ai përdor përbërësit më të lartë të cilësisë, të gjitha të cilat janë përzgjedhur me kujdes për aftësinë për të ofruar cilësi LEAN MASS GAINZ që ju lejon të grumbulloni kaloritë për numërimin tuaj të përditshëm.

5 in stock