Creatine Monohydrate (Me shumice)

1,800.00 L

Creatine Monohydrate është i përshtatshëm për këdo që merr pjesë në stërvitje të zgjatur ose me intensitet të lartë, duke kërkuar përmirësimin e performancës fizike. Kreatina e ushqyerjes së aplikuar siguron formulën më të pastër dhe më të absorbuar të Creatine Monohydrate në dispozicion. Studimet raportojnë se rritja e niveleve të kreatinës do të ndihmojë vonimin e fillimit të lodhjes, rritjen e metabolizmit të energjisë në qelizat e muskujve dhe rritjen e aftësive të përgjithshme të trupit.

5 in stock