BPI Sports ISO HD (Me shumice)

8,300.00 L

Një produkt sportiv BPI.
Proteina ultra të pastëra 100% e hirrës izolohen dhe hidrolizohen!

  • Zero Maltodextrin, zero mbushës
  • Proteina e hirrës 100% është e izoluar
  • 25g të WPI për tu shërbyer
  • Përzihet menjëherë në një tronditje të butë të proteinave

5 in stock

Category: