BPI Sports Best BCAA W/Energy (Me shumice)

3,700.00 L

BPI është një produkt sporti.
Me përmbajtje BCAA për Energji, Rimëkëmbje dhe Performancë.

  • Raporti i provuar 2: 1: 1 BCAA
  • Alfa-GPC, Trioksinë dhe Citulinë
  • Përmban lidhje te forta midis BCAA dhe peptideve
  • Një përzierje për shtimin e energjisë

4 in stock