Amino Fuel

4,900.00 L

0g Fat • 0g Sugar • 0g Carbs • 3 Kcal
Amino Fuel është një përzierje perfekte që jep 11g Amino Acids (EAA) duke përfshirë 6g Amino Acidet e Degëzuara (BCAAs) në një raport 2: 1: 1 (3000mg L-Leucine, 1500mg L- Isoleucine, 1500mg L-Valine) me një shtesë prej 2g L-Glutamine dhe 45mg AstraGin

4 in stock