Category Archives: Artikuj

Suplementet ushqimore, përse janë të domosdoshme

Kur flasim për suplementet ushqimore, bëhet fjalë për lëndë ushqimore të ndara në dy kategori, për makronutrientë, si: aminoacide (proteinë), acide yndyrore etj. dhe mikronutrientë, si: vitamina, minerale, enzima etj., të cilat merren në formën e tabletave, kapsulave, lëngjeve shtesa ose edhe pluhur.. Suplementet gjenden në variante të ndryshme, doza dhe kombinime të ndryshme. Ato […]